Grote dromers denken na, grote denkers dromen.

Toch wat geworden

Ik heb je al verteld dat m'n "oudjes" niet allebei lekker droog konden staan, maar afwisselend in een garagebox gestald moesten worden. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen. Nu heb ik dan eindelijk een onderkomen kunnen vinden waar ze allebei lekker droog kunnen staan en waarin ik ook nog eens kan klussen.

garage

Een droog onderkomen

Het is 4 km. vanaf ons huis, maar dat heb ik er wel voor over. Het aller allermooiste zou natuurlijk zijn als we zoiets bij ons huis hadden staan, maar er moet wat te wensen blijven.

tonnekreek

Er moest wel het één en ander gebeuren

Allereerst zijn de deuren vernieuwd en is er een nieuwe betonnen vloer gestort. De boel schilderen en natuurlijk moest er een werkbank in. Ook heb ik er inmiddels een zolder in gelegd, zodat ik wat meer ruimte heb om het één en ander op te slaan. Wel link, want meer ruimte betekent vaak ook meer troep. Maar de Volvo en de Porsche hebben allebei een mooi en droog plekje gekregen, wat erg belangrijk is voor een oldtimer.

Tonnekreek_3

Inmiddels al wat gerealiseerd

...als het dan echt niet anders kan, moet hij naar de sloop, maar maak er dan in iedergeval een mooie foto van.

 

 

pagina: 1, 2, 3, 4, 5, 6

volgende pagina

De opvolger van de P1800?

De Volvo C30 was bedoeld als spirituele opvolger van de legendarische P1800. Het garageproject van Mattias Vöcks is daar echt in geslaagd

De Volvo P1800 anno 2009?


Mattias Vöcks heeft genoeg mooie auto's gezien voor een dag als hij thuiskomt van zijn werk bij Koenigsegg, zou je denken. Maar de Zweed knutselde thuis al eerder de heftigste Volvo Amazon ooit in elkaar, die de titel 'Sweden's hottest Volvo' verkreeg.
Vöcks is opnieuw zijn garage ingedoken, dit keer om een opvolger van de P1800 te maken.

Roger Moore voor z'n Volvo P1800

Deze auto werd beroemd omdat Roger Moore er in reed in de tv-serie The Saint. De opvolger van Vöcks zal de Volvo C30 snel doen vergeten als hij inderdaad in productie wordt genomen.

De Volvo P1800 anno 1968

pagina: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Met de knoppen hieronder gaat u naar mijn site : iwout.nl
socialmediabanner facebook wout Email Wout Instagram Wout