Theorie is wanneer alles klopt en niets werkt.

Praktijk is wanneer alles werkt en niets klopt

Taxatie van je oldtimer

Als je je klassieker alleen WA verzekert, is taxeren niet noodzakelijk. Maar als je klassieker er goed uitziet, je investeert tijd en geld in je hobby, dan is het niet leuk als je door omstandigheden je trots naar de sloop kunt brengen. Dan is het toch een prettig idee (wanneer je casco verzekerd bent) dat je verzekering de schade betaald, of zelfs het hele bedrag dat jouw auto waard is betaald. Zij willen graag dat je een taxateur van hunzelf laat taxeren, maar ik heb er voor gekozen een onafhankelijke te nemen. Namelijk de Autoconoom Taxatieburo uit Breda (Peter Struijk).

Met een taxatierapport ...

In een krantenartikel van BN DeStem van maart 2013 stond een artikel over deze taxateur. Hij verteld daarin heel duidelijk hoe belangrijk een goede taxatie is. Om het te kunnen lezen klik je op het artikel.

Peter Struijk

 

...als je Volvo Amazon er goed uitzie...is het niet leuk als je door omstandigheden je trots naar de sloop kan brengen.

 

pagina: 1, 2, 3, 4, 5, 6

volgende pagina

Meer over Volvo

De naam Volvo stamt van het Latijnse 'volvo' hetgeen 'ik rol' betekent. Door de hoge kwaliteit van de in Göteborg geproduceerde auto's staat zij ook voor het begrip oerdegelijk en onverwoestbaar.Niet voor niets rijden er nog zoveel klassieke Volvo's tussen het moderne 'grijze muizen verkeer' en kent het merk een grote schare trouwe bewonderaars.

De allereerste Volvo verliet de fabriek in de voormiddag van 14 april 1927. Deze auto was door zijn scheppers, Assar Gabrielson en Gustaf Larson speciaal ontworpen om de zware omstandigheden op de Zweedse wegen te kunnen trotseren.

Hoewel er in de loop van de tijd regelmatig een poging werd ondernomen om iets speciaals te fabriceren, zoals vlak voor de oorlog de PV40; een kleine auto met zelfdragende carrosserie en een achterin geplaatste achtcilinder motor en de P1900 uit 1956; een sportwagen met een carrosserie van glasvezel, later opgevolgd door de P1800, bleef Volvo door de jaren heen voornamelijk degelijke, kwalitatief zeer goede, auto's maken.

pagina: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Met de knoppen hieronder gaat u naar mijn site : iwout.nl
socialmediabanner facebook wout Email Wout Instagram Wout