Toveren met Muziek

Met een iPod Touch van Apple lijkt muziek tegenwoordig inderdaad een toverwoord te zijn. Want wat is dat een geweldig ding! En niet alleen voor Mac-gebruikers maar ook Windowers kunnen nu volop genieten van de iPod.

ipod touch 2012

Heb je er nog geen? Kijk dan eerst eens op de Apple-site en download iTunes en er gaat een wereld voor je open.

Zo heb je je lievelingsmuziek overal bij je, thuis, in de auto onderweg. Mijn lievelingsmuziek is Blues en lekkere melodieuze muziek zoals die van The Bee Gees

nano 7 th

Mijn Parrot Zik Bluetooth hoofdtelefoon

De Zik van bluetooth-specialist Parrot is in vele opzichten een revolutionaire hoofdtelefoon. De oorschelpen zitten vast aan een zeer mooi gevormde aluminium beugel, van de welbekende ontwerper Philip Starck. De Zik werkt zowel met als zonder draad, kent nois cancelling tegen herrie van buitenaf, varieert zijn klankprofiel via apps en laat je de muziek bedienen via de aanraakgevoelige rechter oorschelp. De Zik zit zeer comfortabel, maar bij langdurig gebruik wordt hij wel wat zwaar. Mooi is dat de applicatie ruimtes kan simuleren van huiskamer tot concertzaal. Bij een draadloze hoofdtelefoon met batterijvoeding loop je het risico dat je onderweg zonder stroom zit. En mooi is dat de Zik automatisch de muziek pauzeert als de hoofdtelefoon van het oor gaat. Opvallend zijn de hoorwaardige materialen die gebruikt zijn, een juiste aanvulling op de Apple producten dus!

 

http://store.apple.com/nl/product/H9557/parrot-zik-draadloze-koptelefoons-van-starck

 

parrot-Zik

Parrot Zik headphones tested in New York City

 

 

BeoSound

 

Mijn Bang & Olufsen BeoSound 8

Onze nieuwe aanwinst de BeoSound 8 van Bang & Olufsen. Ook met deze BeoSound 8, een opvallend grote speakerdock voor onze populaire iSpeeltjes van Apple, stelt de Deense fabrikant niet teleur. Een hoogstaand design, fantastische afwerking en een geweldige sound. De vormgeving sluit daarom ook heel goed aan op de mooie strakke vormen van de Apple producten.

beosound8

Mijn Discografie

Zoals ik op de Home-pagina al vertelde, zijn mijn interesses zeer uitgebreid wat betreft muziek. Dus om dit uitgebreid te gaan vermelden op deze pagina is een beetje overdreven en gaat te ver. Maar wat betreft de Bee Gees vind ik het wel leuk om mijn verzameling uit te werken. Maar allereerst; lees maar eens het verslag van mijn bezoek aan het concert van Robin Gibb in het Duitse Bonn.

Magnetic Tour 2004

Heel leuk zijn de oude filmpjes van de eerste jaren uit de cariëre van de broertjes Gibb.

 To love somebody

To Love Somebody

 Blowing in the wind

Blowing in the wind

Spicks & Specks

Spicks & Specks 

 

naar muziek

Csruyfferiaans

socialmediabanner facebook wout Email Wout Instagram Wout

SnelNL Streaming Usenet