Digitale Fotografie

Met de komst van het digitale fototoestel is het heel wat eenvoudiger geworden om mooie foto's in je album te krijgen. Want wat was altijd de tactiek van een professionele fotograaf? Heel veel foto's maken en jij kreeg dan misschien 10% van het gemaakte te zien, die vooraf voor jouw waren uitgezocht. Makkelijk toch? Maar wel een beetje duur. Want dat is nu voor ons het probleem ... het weggooien van de mindere foto's, want laten we eerlijk zijn, het is heel verleidelijk om alles te bewaren en op CD te zetten. Kijk je er later dan nog naar, als je van de bomen het bos niet meer ziet? Dus een TIP: weggooien die zooi!

Aan digitale fotografie kleven geen negatieven

uit MacFan nr. 60

Fotografie met iPhone

Met het steeds beter worden van de kwaliteit die de foto-optie van de iPhone je bied, wordt het steeds bereikbaarder voor iedereen om goeie foto's te maken. Heel leuk vind ik zelf programma's als Instagram en Snapseed, om je creaties daarna nog eens te bewerken. Zo is het mogelijk om op een heel eenvoudige manier sfeervolle of zelfs kunstige foto's te maken. Probeer het ook eens, beide programma's te downloaden van de AppStore.

instagram

instagrambanner

Foto Gallery

Ooglidcorrectie

1 September 2005 moest het dan gaan gebeuren ... een ooglidcorrectie om mijn trieste blik en vermoeide uitstraling weer een vrolijk uiterlijk te geven. Het ontvangst en de begeleiding was gewoon perfect. Men deed echt moeite om je op je gemak te stellen. Het viel eigenlijk allemaal heel erg mee. Zelfs de prikjes, waar je omgeving je bang voor probeert te maken, vallen erg mee. Wat ik ook als heel fijn heb ervaren, was dat dr. Stevens je vertelt waar hij mee bezig is (ook de zusters trouwens).
Het is nu dan ruim een week geleden en ik kan zeggen dat het allemaal (het genezings-proces) heel voorspoedig verlopen is. Eigenlijk alleen de eerste dag heb ik wat pijn gehad toen de verdoving uitgewerkt was, maar dat was niet erger dan een hoofdpijn, dus heb ik dat ook met een Paracetamol op kunnen lossen. Vind je het leuk om de foto's van de eerste week na de operatie te bekijken, klik maar op onderstaande link.

OOGLIDCORRECTIE

(9 afbeeldingen)

 

 

Seasons

PDF van ons vorige huis

 

Banner klein

Mijnklassieker-busje.nl

Foto Gallery

Sfeerfoto's

SFEER FOTO'S 1

(11 afbeeldingen)

SFEER FOTO'S 2

(21 afbeeldingen)

BBQ FOTO'S

(20 afbeeldingen)

 

Ons vorige huis

in Dordrecht

Destijds heb ik om ons huis te verkopen, een aantal pagina's met sfeerfoto's gemaakt om een indruk van ons huis te geven. Deze pagina's werden gelinkt aan de advertentie van de makelaar. En echt het heeft geholpen, we waren ons huis in een week kwijt. Bekijk ze maar eens.

 

• Een huis met een "Seasons" gehalte

• Orgineel plafond met sierranden.

• Een keuken waar grootmoeders appeltaart    zich thuis voelt.

• Thuis een "terrasje pikken".

• Twee leilinden, kleine raampjes en een    markies.

• Een bedstee, wat moet je daar nu mee?

naar ons oude huis

 

Tips zijn altijd welkom via mijn email.

 

Mijn Klassieker Volvo

Mijnklassiekervolvo.nl

 

socialmediabanner facebook wout Email Wout Instagram Wout

SnelNL Streaming Usenet