Ik kook graag met wijn, soms doe ik het in het eten.

Horeca & Culinair

Door m'n werk hebben we de afgelopen jaren regelmatig foto's gemaakt bij restaurants in het hele land, van het interieur en de gerechten die zij serveren. Deze gerechten kunnen met recht Culinair genoemd worden. Maar misschien toch de moeite waard om het zelf ook eens uit te proberen. De benodigdheden en de bereiding van de gerechten staan erbij, dus ga je gang en verras je huisgenoten met een culinair gerecht. Durf je het niet aan, bel het restaurant en maak een afspraak om lekker daar te gaan dineren, ook dit zullen je huisgenoten zeker waarderen.

 

GEGRILDE TONGFILET

GARNALENSCHOTEL

TONGFILET MET ZEEUWSE MOSSELEN

 

Reportage 2007

De afgelopen jaren hebben we heel wat reportages gemaakt bij zowel de eenvoudige restaurants, alsook de wat luxere. Vanaf 2007 heb ik ze in een PDF samengevat.

Inhoud van onderstaand PDF-boekwerkje is: Orangerie Mattemburg te Hoogerheide, Restaurant Sal do Mar te Rhenen, Restaurant Mijn keuken te Wouw, Restaurant eetcafé De Rosmolen te Willemstad, Restaurant Het Wapen van Willemstad in Willemstad, Restaurant Buutengaets te Sint Annaland, Restaurant Tijsterman te Nieuwkoop, Restaurant bar Lounge Che's te Scheveningen, Eten & drinken Mokka te Naaldwijk en Restaurant Sultan te Breda.

reportage 2007

REPORTAGE 2007

 

Reportage 2008

Inhoud van onderstaand PDF-boekwerkje is: Restaurant Hofstede De Blaak te Tilburg, Eetcafé De Swaen te Prinsenbeek, Berghotel te Amersfoort, Restaurant & Expo Haringvliet te Stellendam, Restaurant "O" te Maastricht, Restaurant De Stadsschuur te Goes, Café Restaurant De Geere te Middelburg, Restaurant Waterfront te Vlissingen, Restaurant 't Waepen van Veere in Veere, Eethuis Den Dieje in Roosendaal, Restaurant "M" in Breda en Restaurant De Zoete Inval te Eersel.

repotage 2008

REPORTAGE 2008

Mijn Klassieker Volvo

Mijnklassiekervolvo.nl

 

 

 

 

 

Restaurants

Een rondreis langs verschillende Restaurants in Nederland, met een korte beschrijving over het bedrijf en zijn mensen.

Bekijk Restaurants

Bij ieder restaurant staat ook een volledig recept met foto zoals gemaakt door de chef-kok. Veel plezier!

 

Reportage 2009

Inhoud van onderstaand PDF-boekwerkje is: Restaurant Amarone te Rotterdam, Restaurant 't Vlasbloemeken in Koewacht, Restaurant Roes te Hulst, Restaurant De Mosselbank te Philippine, Restaurant/Partycentrum Landlust te Nieuwdorp, Eeterij De Uitdaging in Puiflijk, Pizzeria Armerina in Geldermalsen, Brasserie Bovenderivieren te Sleeuijk, Hotel Restaurant De Brabantse Biesbosch in Werkendam, Restaurant Ganache in Breda, Pannenkoekenhuis & Restaurant De Moerse Bossen te Zundert en Restaurant Bottles in Sas van Gent.

reportage 2009

REPORTAGE 2009

 

Reportage 2010

Inhoud van onderstaand PDF-boekwerkje is: Restaurant & Jachtclub At Sea in Scheveningen, Brasserie/Restaurant De Vluchthaven in Bruinisse, Brasserie Maritime in Zierikzee, Hotel Bom & Restaurant De Regtkamer in Burgh-Haamstede, Grand Café Restaurant De Graanbeurs in Terneuzen, Restaurant In den Wijngaard te Aardenburg, Bistro Spetters te Breskens, Restaurant Chocolat in Breda, Restaurant Landgoed Mirabelle in Breda, Partycentrum De Lockhorst en Brasserie Elco in Sliedrecht, Hotel De Wereld en Restaurant O Mundo in Wageningen en Restaurant Peper & Zout en Mes & Vork in Middelburg.

reportage 2010

REPORTAGE 2010

 

Reportage 2011 / 2012

Inhoud van onderstaand PDF-boekwerkje is: Bar Petit Restaurant 't Oliegeultje in Burghsluis, Grand-Cafe Restaurant Anno Nu in Oostkapelle, Hotel Brasserie De Leugenaar in Vlissingen, Restaurant Vis aan de Markt te Scherpenisse, Hostelerie Schuddebeurs in Schuddebeurs, Hotel Restaurant De Perenboom in Burgh-Haamstede, Lunch & Lekkers Giva in Spijkernisse en Restaurant Pure Passie te 's Gravenzande, Restaurant Frascati te Willemstad, Brasserie Sailor's Inn te Bruinisse, Restaurant De Heerenkeet te Kerkwerve.

voorpagina 2012/13

REPORTAGE 2011/12

 

Horeca Nieuws

 

 

 

naar muziek

    socialmediabanner facebook wout Email Wout Instagram Wout      

SnelNL Streaming Usenet