Waarom heet het een verkeerschaos als alles stilstaat?

Lekker klussen

Wat ik al zei, wil je toch met wat veranderingen je eigen identiteit aan zo'n bus geven. Dus is Martijn heel ijverig begonnen om alles wat bruin is wit te schilderen. En echt, het heeft een mooi en strak uiterlijk gekregen. Nu nog de kussens een andere kleur dan dat bruin. De dames hebben besloten, natuurlijk in nauw overleg met ons, om deze donkerblauw te maken en de gordijntjes lichtblauw.

Interieur

Interieur werkzaamheden

Wanneer er verdere ontwikkelingen zijn, houden we jullie op de hoogte. Voorlopig hierbij nog wat beeldmateriaal van onze trots.

tekst

Overal bordjes met technische aanwijzingen

Voor de deur

Staat gewoon voor de deur mooi te zijn

Een heel leuk artikel stond laatst in de AutoWeek Classics over de T1, T2 en de T3 campeerbus. Geweldig zo'n tijdschrift die regelmatig van deze heerlijke artikelen plaatst en je ook echt de verschillen in verschilde modellen laat zien.

Wilt u wat meer weten over bijvoorbeeld de motorrijtuigenbelasting per 2014 of wat dacht u van een goede taxatie van uw oldtimer? Heel belangrijk om een goede taxatie en natuurlijk ook een goede verzekering te hebben. Want wist u dat als u geen beëdigd taxateur heeft, maar alleen maar een taxateur met VRT-status, het u zomaar 2/3 van uw uitbetaling kan schelen? Lees daarover het artikel wat in maart 2013 in BN de Stem stond, met de titel: "Met een taxatierapport sta je sterker".

Wie zijn eerste fout niet toegeeft, maakt zijn tweede.

Carlo-Koen-Robin

De definitie van de puberteit is: "de periode in je leven dat je ouders moeilijk gaan doen".

busvakantie

pagina: 1, 2, 3, 4

volgende

De geschiedenis van de Volkswagen Bus(3)

Het is overigens niet zo dat Volkswagen met de komst van de T2, is gestopt met het produceren van de T1, want in Mexico, in de stad Puebla, wordt de productie van de T1 weer voortgezet. Met de komst van de T2 is Volkswagen meer aandacht aan de veiligheid gaan schenken. De wegligging in verbeterd, maar ook zaken als; de achteras versterkt. De portieren zijn verstekt om de bestuurder nog meer te beschermen. Maar ook komen er gevorkte stalen balken aan de voorzijde, ook om de bestuurder extra bescherming te geven bij een frontale botsing. Met hetzelfde doel is de stuurinrichting sterk verbeterd.

drie VW campers

Drie generaties VW campers

Wat betreft de T2 serie, kennen we zowel de T2a als de T2b. De T2a is gebouwd van 1967 tot 1972 en zijn o.a. herkenbaar aan de laaggeplaatse knipperlichten (net boven de voorbumper) en de voorbumper loopt door tot onder de portieren en hij heeft eierwieldoppen. Dit model wordt ook wel panoramabus genoemd omdat het zicht duidelijk groter was dan zijn voorganger. De T2b is gebouwd van 1972 tot en met 1979. Vanaf toen zaten de knipperlichten aan de bovenzijde van het voorfront. Ook kreeg de bus schijfremmen waardoor hij ook plattere wieldeksels kreeg. Ook waren de bumpers anders dan die van zijn voorganger.

Samba

Mooier kan niet


pagina: 1, 2, 3, 4

BackNext

Met de knoppen hieronder gaat u naar mijn site : iwout.nl
socialmediabanner facebook wout Email Wout Instagram Wout