iMackelijk

Welkom op mijn site! Deze site heeft geen speciaal doel, maar gewoon voor de gein. Ik wil jullie laten kennis maken met mijn interesses. En van mijn hobbies is de Apple computer, maar dat had je natuurlijk al gemerkt aan de oneliner bovenaan deze pagina: "Waarom moeilijk doen als het Mackelijk kan".

Ook onderwerpen als muziek, video en fotografie vind ik leuk. Wat betreft de belangstelling voor muziek moet je denken aan een hele ruime interesse. Dat heeft een beetje met de omgeving en met m'n stemming te maken. Dat kan dus muziek uit de jaren '60 zijn, maar ook lekkere jankerige Blues. Maar het liefst van alles (en dat is al meer dan 40 jaar zo) hoor ik toch de Bee Gees.

Klik hier voor mijn levelingsnummer van Barry Gibb solo

King Catty

of een wat nieuwere van Barry Gibb samen met Barbera Streisant

Come tomorrow

Ga naar de speciale Bee Gees pagina met een verslag van:

Robin's Magnetic Tour 2004 Bonn

 

Theocratie

Wanneer je deze pagina wilt bezoeken, mail me het volgende:

Het eerste liednummer op vrijdag 5 augustus tijdens het congres 2016 "Blijf loyaal aan Jehovah".

het wachtwoord ontvang je per mail

klik voor toegang op het Wachttorentje     (let op: Hoofdletter gevoelig)

 

Banner klein

Mijn klassieker-busje.nl

Mijn klassieker-mg.nl

 

 

Volvo Amazon 11

 

Mijn klassieker-volvo.nl

Eten & drinken

Overigen onderwerpen op deze site zullen onder andere ook te maken hebben met eten en drinken, want dat is ook n van mijn hobby's. Met een partner die heel goed kan koken en een fototoestel en wat recepten zullen jullie daar ook iets van merken.

Onder de button 'diversen' zullen in de loop der tijd allerlei onderwerpen opduiken (en misschien ook weer verdwijnen) die de moeite waard kunnen zijn.

Aforismen

Aforismen zijn korte, bondige formuleringen van principes of voorschriften, waarvan de auteur dikwijls bekend is; te onderscheiden van "spreekwoorden", hetgeen uitdrukkingen zijn die in de omgangstaal zijn ingeburgerd en dikwijls een volkswijsheid van een groep mensen of een volk uitdrukken.

Tuinbouw

Heeft u interesse in de tuinbouw en dacht u die Wout van Turenhout komt vast uit dat bekende tuindersgeslacht die vroeger in Zwijndrecht hun tuinderij hadden. Die Wout zal vast wel iets te vertellen hebben over de tuinbouw. Wel, ik moet u teleurstellen... en voorheen had ik hier staan dat je bij mijn broer moest zijn, omdat hij daar nog steeds nauw bij betrokken was. Maar helaas mijn broer Johan is vrijdag 21 januari 2011 overleden.

Hieronder nog twee boekjes die hij voor zijn dood schreef; eentje over zijn ziekte en eentje met wat gedichten van hem.

Cover gedichtVersterk je Gezondheid en Mijn Gedichten

 

Apple

En natuurlijk de computer, maar geen Windows hier in huis, maar alles is Apple wat de klok slaat. Het is overigens een lastig onderwerp, want zo heb je wat geschreven over een product waar je enthousiast over bent, of er verschijnt weer een nieuw product wat nog mooier, nog sneller of weer beter werkt als de vorige. Maar dat maakt het ook weer heel erg leuk.

iMac

Poppenhuizen

Wat meer over een oude hobby van me, het maken van poppenhuizen, op de diversen-pagina

 

naar muziek

socialmediabanner facebook wout Email Wout Instagram Wout

SnelNL Streaming Usenet